Farecla G3 Közepes Szemcsézetű Polírpaszta (250gr)

Farecla G3/250gr
Új termék

5 207 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

Farecla G3 Közepes Szemcsézetű Polírpaszta (250gr)  

Jellemzői: 250 gr töltősúlyú,nagyon sűrű,  kiadós paszta. Szilikonmentes, vizes bázisú, a felületre  permetezett vízzel hígítani kell. A legrégebben kifejlesztett termék, közel ötven éve tartja népszerűségét.

Előnyei: Közepes finomságú, kézi (nedves pamut rongyon) és gépi alkalmazásra egyaránt megfelel, elsősorban gyári bevonatok és teljesen átkeményedett MS bevonatokra, levegőn száradó festékekre, lakkokra.

Alkalmazása: Gépi alkalmazás esetén, használata a CF jelű, fehér polírszivaccsal, (F-11, F-13, F-29, F-36) vízzel nyirkosítva, történik. Javasolt induló fordulatszám 1200-1500 f/perc, később növelhető.  Általában, a P2000 csiszolás után a felület polírozása ezzel a termékkel egy lépésben elvégezhető. Polírozás megkezdése előtt a felületet meg kell tisztítani a szennyeződésektől. Ha szükséges, zsírtalanítson. A polírszivacsot a munka előtt mossa ki tiszta folyóvíz alatt, majd a gépre csatlakoztatva pörgesse ki a fölösleges vizet. A felületre kenjen fel kevés políranyagot. A korong a polírozandó felszínnel 4-10 fokos szöget zárjon be, azaz kissé "orron" kell járatni. Ha polírozás közben kezd a korong "letapadni", némi vizet kell a felületre permetezni. A felület tovább finomítható, ha a fehér szivacs által eldarabolt políranyagot a felületen hagyja, vizet permetez rá, és a fekete, puha, PF jelű szivaccsal (F14, F-30, F-35) folytatja a gépi polírozást. Az esetlegesen szétfröccsenő anyag nedves kendővel letörölhető, az eszközök (polírkorongok) csapvíz alatt elmoshatóak. Szermaradék, pl viasz-bevonat, réteg, a felületen nem marad. Ritkán előforduló esetekben (sötét színek), a sokkal finomabb G-10 (F-04) alkalmazására szükség lehet, második lépésként.

12 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés