Farecla G6 Egylépcsős Polírpaszta (400g)

Farecla G6/400
Új termék

8 700 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

Farecla G6 Polírpaszta (400g)  

Jellemzői: Szilikonmentes,egy-lépcsős, rendkívül kiadós polírfolyadék, amely alkalmas minden korszerű autóbevonat gyors polírozására. Vizpermetet nem igényel.


Előnyei: A P1500 vagy finomabb csiszolási karcokat véglegesen eltávolítja, a karcokat kitöltő hatása nincs. A magas fény tarós és gyorsan elérhető. Vizet nem kell használni, így a szétfröcsögés kisebb, a összepucolási munka könnyebben elvégezhető. A polírszerhez hangolt tulajdonságú, kedvező áron kínált, sárga, zárt-cellás polírkoronggal végez szép munkát.
Alkalmazása: Első használatba vétel előtt a citromsárga polírszivacsot (F-107, AG6-CF) az ujjai között kissé törje meg, majd csatlakoztassa a gépre korábban felcsavart F-108, Ag6-BPIP14 jelű tárcsára. A polírkorong közepére tegyen anyagot, majd a felületre helyezett gépet indítsa el 800 ford/perc sebességgel. A polírszivacs laposan, a teljes felületével a munka tárgyán legyen. Növelje a fordulatszámot 1200 f/percre és folytassa a műveletet, amíg a karcok el nem tűnnek. A szermaradékot F-10 mikroszálas kendővel törölje fel. Amennyiben gépi fényesítőt is használ, javasoljuk a F-115 Glaze Dark (sötét színekhez) vagy a F-68 Glaze Light használatát, az F-14 AGM-PF fekete polírszivaccsal.

12 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés