Hidratáló Kézmosó Paszta 7710 (10l)

Py1504500
Új termék

21 050 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

Hidratáló Kézmosó Paszta 7710 (10l)

  • Kiváló tisztítás
  • Hidratáló hatású
  • Speciális bőrvédő adalék
  • Oldószer mentes
  • pH-érték: 6,0 -7,0
A termék védőréteget képez a bőrön, amely nem szárít és nem is irritál. Biológiailag lebomló anyag, amely kis fajsúlyú, ennek köszönhetően a csatornahálózat eldugulása elkerülhető.
Jellemzői: A Dinitrol 7710 kiváló tisztító, vissza zsírzó hatású kéztisztító, fűrészpor alapú, speciális bőrvédő adalékkal. A termék egy krémszerű réteget hagy a bőrön, ennek köszönhetően nem szárít és nem is irritál.
Alkalmazás: A Dinitrol 7710 kéztisztító eltávolítja a normál és közepes szennyeződéseket. Nagyon hatékony felületaktív tisztító és nagy rész vissza zsírzó anyag kombinációja, nem irritálja a bőrt. Fűrészpor alapú, biológiailag lebomló és kis fajsúlyú, ennek eredményeként a mosdó és csatornahálózat eldugulása elkerülhető. A készítmény pH-értéke a bőr természetes védőrétegét nem támadja meg.
Felhasználás: Nedvesítse be a kezét, majd diónyi Dinitrol 7710 kéztisztítót tegyen a beszennyeződött bőrfelületre. Alaposan dörzsölje a pépes anyaggal a szennyezett bőrt. Kevés vízzel hígítsa tovább, majd bő vízzel öblítse le a kezét, ezután szárítsa meg. Kerülje a termék szembe jutását!
Tárolási idő: A Dinitrol 7710 felbontatlan csomagolásban a gyártási időtől számított, legalább 30 hónapig tárolható. Szobahőmérsékleten tárolja! Műszaki adatok:
- Szín: bézs
- Állag: paszta
- Sűrűség (20°C): 0,937 g/cm3
- pH-érték: 6,0 – 7,0
- Tárolás: hűvös, száraz helyen, +10oC és +25oC között fagytól védve
- Eltarthatóság: 2,5 év
 
Adatok
FelhasználásKéztisztító

3 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés