Dinitrol 8020 Lökhárító Spray (fekete)

Py1403304
Új termék

5 207 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

Dinitrol 8020 Lökhárító Spray (fekete)

Műanyag felületek festésére, felújítására alkalmas akryl lökhárító festék. A járművek műanyag alkatrészeit nem támadja meg. Ellenálló útsó és mosószereknek.

Felhasználás: járművek műanyag részei, háztartásban és hobby tevékenységekhez.

Jellemzői: A Dinitrol 8020 gyors száradású akryl lakk. Nem támadja meg a járművekhez használt műanyag felületeket. A selyemmatt film ellenáll az útsónak és a mosásnak. A Dinitrol 8020 a műanyag részek felújítására alkalmas. Használható az autóiparban, sporteszközökhöz, a háztartásban, és egyéb hobbi tevékenységekhez.

Alkalmazás: A kezelendő műanyag felületnek tisztának, száraznak, por-és zsírmentesnek kell lennie. A viaszt, szilikont, olajat el kell távolítani. Annak érdekében, hogy a műanyag felület megőrizze eredeti szerkezetét, ne csiszolja le, mielőtt használja a készítményt. Távolítsa el, vagy takarja ki azokat a műanyag felületeket, amelyeket nem kíván kezelni. Kb. 20-30 cm távolságból, egyenletesen szórja az anyagot. A felület nedvszívó képességétől függően, egy második szórás is szükséges lehet, miután az első megszáradt.

Műszaki adatok:

- Alapanyag: akrilgyanta
- Szín: fekete
- Sűrűség: 0,798 g/ml 
- Lobbanáspont: <-20ºC Száradási idő (20ºC): ~ 20 perc / 50 µ Hőállóság: >80 oC 
- Hajtóanyag: propán / bután 
- Eltávolíthatóság: szintetikus gyantahígító

Tárolás: száraz, hűvös helyen Eltarthatóság: 24 hónap Kiszerelés: 400 ml-es flakon Veszélyességi besorolás: Fokozottan tűzveszélyes

 
Adatok
SzínFekete
FelhasználásLökhárító Spray

4 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés