Kétoldalas Díszléc ragasztó (12 mm)

Py301210
Új termék

3 556 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

Kétoldalas Díszléc ragasztó (12 mm)

A kétoldalú ragasztószalag díszlécek, emblémák tartós rögzítésére. Rögzít, tömít és hangszigetel. Időjárás-, öregedés-, oldószer-, és UV sugárzás ellenálló. 1 mm vastag fekete PE hab, akryl bázisú ragasztóval. 125 °C fokig hőálló.

Jellemzői: Kétoldalas akryl bázisú ragasztószalag díszlécek (PVC, PUR, EPDM), fémlécek és emblémák felragasztására. Ajánljuk lökhárítók, tetőszegélyek, homlokzati és hátsó ütközők, szegély- és dekorcsíkok, spoilerek felszerelésére. A szalag rögzít, tömít, hangszigetel és megakadályozza a nedvesség behatolását a karosszérián.

Alkalmazás: A legkedvezőbb ragasztási hőmérséklet: +18 és +35 ºC közötti. Alacsonyabb hőmérsékleten a kezdeti kötési szilárdság csökken. A szalagnak a felületre történő erősebb rányomása és a ragasztószalag felhasználás előtti felmelegítése (kb. +40 ºC-ra) garantáltan növeli a kezdeti kötésszilárdságot. Hőlégfúvó pisztoly használata javasolt. A ragasztandó felület tiszta, száraz, por-, zsír-, olaj- és oldószer mentes legyen. A ragasztást olyan módon végezzük, hogy a szalagot ne feszítsük, ne nyújtsuk meg. Bármely szakító és húzóerő átterjedhet a teljes ragasztási felületre.

Tárolás: A ragasztószalag tárolása +15 és +25 ºC közötti hőmérsékleten, 60-70 %-os relatív páratartalom mellett történjen, lehetőleg vízszintes helyzetben. Amennyiben fűtetlen, hideg helyen tárolja a felhasználás előtt 24 órával helyezze szobahőmérsékletre.

Műszaki adatok: Szín: zárt oldal sárga védőfólia, nyitott oldal fekete
- Vastagság: 1 mm PE hab 
- Szakító szilárdság 2-23 ºC : 80 N/625 mm 2 
- Lehúzó szilárdság: 22 N/25 mm2 
- Ragasztási hőmérséklet: +18 – +35 ºC 
- Eltávolíthatóság: mechanikusan és oldószerrel 
- Hőállóság: -40 C-tól +125 ºC-ig 
- Tárolás: +15 és +25 °C között, vízszintes helyzetben 
- Kiszerelés: 6mm x 10m, 9mm x 10m, 12mm x 10m, 19mm x 10 m

 
Adatok
Szélesség12 mm
Tapadási felületKétoldalas

30 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés