Impa 3310 RESIN CAR Üvegszálas Javító Gyanta (780ml)

IM 3310/0,78L
Új termék

8 890 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

Impa 3310 RESIN CAR Üvegszálas Javító Gyanta (780ml)

Edzővel együtt.

Termékleírás
Magas mechanikai ellenállású, folyékony poliészter gyanta. Alkalmas átitatatást, impregnálást és öntést igénylő munkák elvégzésére, egyedül vagy üvegtextillel párosítva. Szerves peroxid bázisú, folyékony edző hozzáadásával keményedik ki.

Felhasználási terület
Elhasználódott, elkopott részek javítására és hiányzó részek pótlására. Fémlemez, üveggyapot, cement, fa és kemény műanyag felületeken alkalmazható. A korrózió által nagyon elvékonyodott részek megerősítésére, lyukak, rések kitöltésére alkalmas, ahol üvegszálra van szükség a gyanta kikeményedése közben, valamint a mechanikai teljesítmény javítására.

Műszaki jellemzők

 

Szín : borostyánykő színű (ámbraszínű), áttetsző
Kötőanyag tulajdonsága : telítettlen poliészter gyanta Fajsúly ** : „A” rész: 1,10 kg/l ( ± 0,03) Viszkozitás** : „A” rész: 1500 ± 500 mPa.s Brooksfield RTV rpm 20 s 3
Edző : folyékony, cikksz. 4409 0000
Keverési arány : 100 „A” rész + 3 „B” rész súlyban
Fazékidő** : 18' ÷ 26' Teljes polimerizáció** : kb. 24 óra elteltével
Megmunkálható** : 2 óra elteltével
Flexibilitás : gyenge
Vízellenállás :
Oldószer-ellenállás :
Tárolási stabilitás** : 8 hónap ép csomagolásban, fénytől védve **20 C°-on mért adatok.

 

Felhordási mód

 

Felhordásra alkalmas felület : Lepergető ágenstől mentes üveggyanta felület. Más felülettel kapcsolatban kérjük forduljon MŰSZAKI SZOLGÁLATUNKHOZ.

Felhordásra nem alkalmas felület : Wash primer, fenol edzős epox alapozó, termoplasztikus festék, oldószerre érzékeny alapozó. Alumíniumot, könnyű ötvözeteket, horganyzott felületeket előzőleg egy nem fenol- vagy savtartalmú tapadóprimerrel be kell vonni. Felületelőkészítés : A felület száraz, tiszta, pormentes, valamint érdesre csiszolt legyen.
Felhordási eljárás : ecset, öntés A termék elkészítése : A felhasználáshoz 100 „A” rész + 3 „B” rész súlyarányban a folyékony edzőt a gyantához hozzá kell adni, és gondosan addig kell keverni, amíg egy homogén masszát nem kapunk.

Felhasználási mód: Ecsettel vigyünk fel egy kevés katalizált gyantát a felületre, majd helyezzük rá a kívánt nagyságban kivágott üvegtextil darabot. Jól itassuk át az egészet újabb gyantával, gyengén nyomást gyakorolva, hogy a levegő eltávozzon. A jobb mechanikai hatás elérése érdekében kevés gyantához sok üvegszálat használjunk. Amennyiben nagyobb vastagságra van szükségünk, ismételjük meg többször a műveletet. Öntéses felhasználás esetén nem szabad vastag réteggel dolgozni, nehogy megrepedjen vagy túlmelegedjen. A kikeményedési és megmunkálhatósági idő a hőmérséklettől függően jelentősen változik, hidegben meghosszabbodik, melegben lerövidül. Csiszolás után bármilyen kétkomponensű oldószeres termékkel bevonható. Más esetben először ki kell próbálni. A munkaeszközöket acetonnal vagy a 1605 0000 cikksz. DILUENTE NITRO-val lehet megtisztítani. Infravörös lámpa: Közép- vagy rövidhullámú infravörös lámpa használata esetén a csiszolást megelőző idő lerövidíthető és ugyanakkor a felület szárazabb is lesz. A felhordás után pár percet várni kell, mielőtt a gittet a sugárzásnak kitesszük. A kitt hőmérséklete semmi esetre se haladja meg a 60°C-ot.

MEGJEGYZÉS: ÉLELMISZERREL TÖRTÉNŐ KÖZVETLEN ÉRINTKEZÉSRE NEM ALKALMAS. + 10°C HŐMÉRSÉKLET ALATT NEM SZABAD A TERMÉKET HASZNÁLNI.

 
Adatok
Méret0,75 liter
FelhasználásÜvegszálas javítókészlet

29 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés