Sika® Primer-207 (250 ml)

Sika Primer-207/ 250 ml
Új termék

19 622 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

Sika® Primer-207 (250 ml)

PIGMENTÁLT, OLDÓSZERBÁZISÚ ALAPOZÓ FOLYADÉK KÜLÖNFÉLE ALAPFELÜLETEKHEZ

LEÍRÁS
A Sika® Primer-207 oldószerbázisú fekete alapozó folyadék, ami a nedvességgel reagálva egy vékony réteget hoz létre. Ez a réteg összeköttetést létesít az alapfelület és felhasznált ragasztó között. A Sika® Primer207 a Sika egykomponensű poliuretán rendszerekkel ragasztandó felületek előkészítésére lett kifejlesztve. Ez az alapozó többféle alapfelületen előzetes aktiváció nélkül is kiváló tapadást biztosít. A Sika® Primer-207 rövid ideig fluoreszkál nagy hullámhosszú UV fénnyel bevilágítva. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a feldolgozás közbeni ellenőrzést.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET
A Sika® Primer-207 alkalmas a ragasztó tapadásának növelésére sokféle alapfelületen. Alkalmas alapfelület lehetnek floatüveg, kerámibavonatos üvegek, műanyagok, előzetesen bevont fémek, fényezett felületek, Ebevonatok és fémek. A Sika® Primer-207 feszültségrepedezésre hajlamos felületen történő alkalmazása előtt kérje a gyártó tanácsát és végezzen próbavizsgálatokat a kezelendő alapfelületen. A termék felhasználása kizárólag tapasztalt szakemberek részére javasolt. Felhasználás előtt végezzen próbavizsgálatokat az adott alapfelületeken, ill. az adott feltételek mellett a megfelelő tapadás és anyag kompatibilitás érdekében.

FELDOLGOZÁSI ELJÁRÁS
A felület legyen tiszta, száraz és zsírtól, olajtól, portól mentes. A tapadás az alapfelületen javítható előkezeléssel, pl.: tisztítás, aktivátoros kezelés, a felület durvítása.

Felhasználás
A Sika® Primer-207-et rázza fel alaposan, míg a flakonban található keverőgolyó szabadon nem mozog. Folytassa a rázást további egy percig, majd vékony, de fedő rétegben hordja fel a felületre ecset, filc vagy szivacs segítségével. Az alapfelület ideális feldolgozási hőmérséklete 15 oC és 25 oC közötti. A Sika® Primer-207-et csak egy rétegben alkalmazza, de ügyeljen rá, hogy ez megfelelő fedést biztosítson. A fogyás és a felhordási módszer függ az alapfelület természetétől. Minden használat után azonnal zárja le a flakont.

 
Adatok
FelhasználásFelületelőkészítő

29 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés