Sika® SikaBaffle-278 2-komponensű zajcsillapító hab (200ml)

Sika Baffle-278
Új termék

16 220 Ft‎

A termék elfogyott
 
További információk

Sika®  SikaBaffle-278 2-komponensű zajcsillapító hab (200ml)

Kétkomponensű zajcsillapító hab a karosszéria javító ipar számára.

Termékleírás A SikaBaffle® -278 felhasználásra kész, kétkomponensű, gyorskötő poliuretán hab aeroszolos flakonban. A termék különösen alkalmas zaj, levegő, víz és por elleni térkitöltésre járművek üregeinél. A két komponens egy flakonban található, amely szakszerű és biztonságos aktiváló rendszerrel rendelkezik.

A termék előnyei - Kitűnő zaj- és vibrációelnyelő hatású - Víz-, nedvesség- és por elleni szigetelés - Hosszú nyitott idő - Erős kezdeti tapadás - A legtöbb alapfelületen jól tapad - Ellenáll a magas dimanikai igénybevételnek - A megkötött hab a térfogatát nem változtatja

- Felhasználásra kész
- Egyszerű felhasználás
- Nem csöpög

Felhasználási terület A SikaBaffle® -278 alkalmas kitöltésre és szigetelésre, zajelnyelésre és üregek térkitöltésére, mint például: - A-, B-, C-oszlopok - különböző tartóelemek, stb. A legtöbb járműipari felületen jól tapad, kivéve polietilén, szilikon, olaj, zsír és hasonló alapfelületek. A SikaBaffle® -278 használható egyedi gyártásban, valamint javításhoz és karbantartáshoz egyaránt. A termék csak tapasztalt szakemberek részére alkalmas. Felhasználás előtt ajánlott teszteket végezni az adott alapfelületeken, ill. az adott feltételek mellett a megfelelő tapadás és az anyagok kompatibilitása érdekében.

SZÍN

Ezüstszürke

CSOMAGOLÁS

Aeroszolos flakon 200 ml

 
Adatok
FelhasználásZajcsillapító

30 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés