Alvázvédő - Tömítő 

 • Alvázvédők, Rücsik
  Alvázvédők, Rücsik
 • Alvázvédő Spray
  Alvázvédő Spray

  Alvázvédő spray

  A jármű alvázát tekinthetjük a legjobban igénybe vett alkatrésznek, ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani az állapotára. Amennyiben az alvázvédelem nem megfelelő, az a felület jelentős romlásához vezet. A rozsdás karosszériaelem és alváz javítása nagyon költséges feladat és akár a sikeres műszaki vizsga múlhat rajta, mivel az időszakos vizsgálaton kiemelt figyelmet fordítanak a jármű fő statikai tartóelemeinek vizsgálatára is. Ezért az is előfordulhat, hogy az egyébként jó állapotban lévő gépkocsi az alváz korróziója miatt bukik meg a műszaki vizsgán. Arról nem is beszélve, hogy biztonsági szempontból is nagyon fontos a az ép karosszéria, mivel egy baleset során csak ez biztosítja a megfelelő védelmet.

  Az alvázvédő olyan tulajdonságokkal rendelkezik, hogy a felhordott felületen száradás után is rugalmas marad, ezzel biztosítva, hogy a felületet érő mechanikai hatások esetén (pl. egy kavicsfelverődés) sem sérül meg a védőréteg. Alvázvédőt vásárolhatunk spray vagy alvázvédő pisztollyal felhordható formában, de léteznek ecsettel kenhető alvázvédő anyagok is.

 • Üregvédők
  Üregvédők
 • Ragasztó - Tömítő
  Ragasztó - Tömítő
 • Tömítő Spray
  Tömítő Spray

  Egyszerűen használható, gumi tömítőbevonat, mely azonnal tömíti és lezárja a szivárgásokat, lyukakat. A speciálisan kifejlesztett anyag azonnal kitölti és lezárja a repedéseket és réseket, és rugalmas, vízzáró bevonatot képez, mely megakadályozza a nedvesség behatolását, a rozsdásodást és korróziót. Átfesthető.

 • Varrattömítő szalag
  Varrattömítő szalag

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés