Dinitrol 8520 Selyemfényű Spray 400ml (fekete)

Py1408704
Új termék

4 191 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

Dinitrol 8520 Selyemfényű Spray 400ml (fekete)

  • selyemfényű, gyorsan szárad
  • akril bázisú
  • jó fedőképességű
Az autóipari, hobbi és a háztartási célokra használható. Alkalmas fém, műanyag, kerámia stb. festésére. A magas pigment tartalomnak köszönhetően kiválóan ellenáll az időjárási viszonyoknak.
Jellemzői: A Dinitrol 8520 gyors száradású, akril bázisú, jó fedőképességű festék, amely nem folyik meg. A magas pigment tartalomnak köszönhetően a végső réteg kiemelkedően ellenáll az időjárási behatásoknak.

Felhasználási terület: Autóiparban és általános felhasználásra (pl. háztartásban) ajánlott. Vas, és nem vastartalmú elemek, műanyagok, kerámiák, fák, stb. festésére.
Alkalmazás: A kezelendő felületnek tisztának, zsír-, por- és rozsdamentesnek kell lennie. A régi elöregedett festéket el kell távolítani, az ép lakkot mattra kell csiszolni. A pórusos, nedvszívó felületeket, mint például a fa, tömíteni szükséges annak érdekében, hogy a kötőanyag nehogy beszáradjon a felületbe. Használjon egy vékony alapozót, hogy lezárja a nedvszívó felületet. A szobahőmérsékleten lévő szóró flakont (16-20ºC) használat előtt jól rázza fel. A golyó fellazulása után még 2 percig rázza. Kb. 20-30 cm távolságról, egyenletesen, kereszt irányban szórja az anyagot a kezelendő felületre. Kisebb felületre szórhatja körkörös mozdulattal. A kezelt felület 20–30 perc múlva lesz érintés biztos, amely függ a hőmérséklettől, páratartalomtól és rétegvastagságtól. Annak érdekében, hogy elkerülje a szórófej elzáródását, használat után fordítsa a flakont fejjel lefelé, és fújja ki hajtógázt egy rövid ideig (1-2 mp).
Műszaki adatok:
- Bázis: alkidgyanta
- Szín: fekete
- Sűrűség: 0,78 g/cm3
- Lobbanáspont: <-10ºC
- Száradási idő: ~ 20 perc / 50 μm
- Kiadósság: ~ 2 m2 / flakon
- Ideális feldolgozási hőmérséklet: +17 – +25ºC között
- Hajtógáz: propán / bután
Tárolás: száraz, hűvös helyen Eltarthatóság: 24 hónap Kiszerelés: 400 ml flakon Veszélyességi besorolás: R12 Fokozottan tűzveszélyes
 
Adatok
SzínFekete (Matt)
FelhasználásFesték

30 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés