Dinitrol 8530 Fényes Fekete Spray (400ml)

Py1408904
Új termék

4 191 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

Dinitrol 8530 Festék Spray (fekete)

  • Magasfényű, gyors száradású akril lakk
  • Kiváló fedőképességű
  • Nem folyik meg
Fém, műanyag, kerámia stb. festésére alkalmas. A magas pigment tartalom az időjárási viszontagságoknak jól ellenálló réteget hoz létre.
Jellemzői: A Dinitrol 8520 magas fényű, gyors száradású, akril bázisú, jó fedőképességű festék, amely nem folyik meg. A magas pigment tartalomnak köszönhetően a végső réteg kiemelkedően ellenáll az időjárási behatásoknak.
Felhasználási terület: Autóiparban és általános felhasználásra (pl. háztartásban) ajánljuk. Vas, és nem vastartalmú elemek, műanyagok, kerámiák, fák, stb. festésére.
Alkalmazás: A kezelendő felületnek tisztának, zsír-, por- és rozsdamentesnek kell lennie. A régi elöregedett festéket el kell távolítani, az ép lakkot mattra kell csiszolni. A pórusos, nedvszívó felületeket, mint például a fa, tömíteni szükséges annak érdekében, hogy a kötőanyag nehogy beszáradjon a felületbe. Használjon egy vékony alapozót, hogy lezárja a nedvszívó felületet. A szobahőmérsékleten lévő szóró flakont (16-20ºC) használat előtt jól rázza fel. A golyó fellazulása után még 2 percig rázza. Kb. 20-30 cm távolságról, egyenletesen, kereszt irányban szórja az anyagot a kezelendő felületre. Kisebb felületre szórhatja körkörös mozdulattal. A kezelt felület 20–30 perc múlva lesz érintés biztos, amely függ a hőmérséklettől, páratartalomtól és rétegvastagságtól. Annak érdekében, hogy elkerülje a szórófej elzáródását, használat után fordítsa a flakont fejjel lefelé, és fújja ki hajtógázt egy rövid ideig (1-2 mp).
 
Adatok
SzínFekete
FelhasználásFesték

30 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés