Impa 1346 SILISTONE Víztaszító Felületelőkészítő Impregnáló (1l)

IM 1346/1
Új termék

6 667 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

Impa 1346 SILISTONE Víztaszító Felületelőkészítő Impregnáló (1l)  

Termékleírás
Sziloxángyanta alapanyagú, víztaszító, színtelen, megkötő védőalapozó épületek és kőfelületek védelmére. Megvéd a víz- és a nedvesség beszivárgásától, valamint a savas esőtől. A máló és korrodált köveket megköti, megszilárdítja, és megakadályozza, hogy a kő szétmálljon és szétmorzsolódjon. Teljesen láthatatlan, a felület nem lesz tőle vizes hatású vagy fényes, hanem változatlanul megtartja eredeti kinézetét. Bármilyen típusú fal- vagy kőfelület védelmére alkalmas: homlokzatra, ablakpárkányra, szoborra, cementfelületre, márványra, téglára, bárhol, ahol a penésztől és a nedvességtől való védelmen túl a felületet meg is kell kötni és szilárdítani.

 

Műszaki jellemzők
Szín : áttetsző, színtelen
Kötőanyag tulajdonság : polisziloxán gyanták
Fajsúly : 0,80 kg/L ( ± 0,01)
Kiadósság : 2 ÷ 4 m²/L a felület beszívóképességétől függően
Tárolási stabilitás : 12 hónap eredeti zárt csomagolásban
*A felhordási mennyiségre vonatkozó adatok sima és szabályos felületen mért adatok. Megj.: 20°C-on mért adatok. A termék megfelel a 2004/42/EK-IIA (h) irányelvnek, a max. VOC tartalom 750 g/l alatt van. (2010.)

 

Felhordási mód
Felületelőkészítés : A felület száraz és tiszta legyen. A foltokat, a penészt és a különböző kérgesedést lehetőleg el kell távolítani, különben a gyanta képezte filmréteg alatt maradnak és az azt követő eltávolításuk nehéz lenne.
Felhordási eljárás : - ecset, henger Ahol lehetséges az ecsettel történő felhordás a javasolt, mivel lehetővé teszi a védőtermék jobb behatolását. A felületen történő előzetes próbafestés valóságos fogyasztási értéket tesz lehetővé.
Hígítás : Felhasználásra kész.

 

Száradási idő levegőn (20°C) : 20 ÷ 30 perc A SILISTONE felhordásánál könnyedén nyomjuk rá az ecsetet a felületre, hogy a termék jobban behatoljon a résekbe, a sarkokba és az üregekbe. Többször, egymás után, megszakítás nélkül végezzük el az ecsetelést, amíg a kőfelület el nem telítődik és már nem képes több terméket magába szívni .Egy másik, a kisebb részekre alkalmas felhordási eljárás a merítés lehet. Egy szivacsot is használhatunk, amelyet a termékbe mártunk, de vigyázva arra, hogy védő gumikesztyűt használjunk.

MEGJEGYZÉS: Ködös és esős időben nem szabad a terméket felhordani. Kültéri felhordás esetén a felületet legalább 24 órán keresztül az esőtől védeni kell.

 
Adatok
Méret1 liter
SzínSzíntelen
FelhasználásImpregnáló

Írd meg véleményed

Impa 1346 SILISTONE Víztaszító Felületelőkészítő Impregnáló (1l)

Írd meg véleményed

12 hasonló termék, ami érdekelhet:

Kapcsolódó termék

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés