Impa 1346 SILISTONE Víztaszító Felületelőkészítő Impregnáló (4l)

IM 1346/4L
Új termék

29 337 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

Impa 1346 SILISTONE Víztaszító Felületelőkészítő Impregnáló (4l)  

Termékleírás
Sziloxángyanta alapanyagú, víztaszító, színtelen, megkötő védőalapozó épületek és kőfelületek védelmére. Megvéd a víz- és a nedvesség beszivárgásától, valamint a savas esőtől. A máló és korrodált köveket megköti, megszilárdítja, és megakadályozza, hogy a kő szétmálljon és szétmorzsolódjon. Teljesen láthatatlan, a felület nem lesz tőle vizes hatású vagy fényes, hanem változatlanul megtartja eredeti kinézetét. Bármilyen típusú fal- vagy kőfelület védelmére alkalmas: homlokzatra, ablakpárkányra, szoborra, cementfelületre, márványra, téglára, bárhol, ahol a penésztől és a nedvességtől való védelmen túl a felületet meg is kell kötni és szilárdítani.

 

Műszaki jellemzők
Szín : áttetsző, színtelen
Kötőanyag tulajdonság : polisziloxán gyanták
Fajsúly : 0,80 kg/L ( ± 0,01)
Kiadósság : 2 ÷ 4 m²/L a felület beszívóképességétől függően
Tárolási stabilitás : 12 hónap eredeti zárt csomagolásban
*A felhordási mennyiségre vonatkozó adatok sima és szabályos felületen mért adatok. Megj.: 20°C-on mért adatok. A termék megfelel a 2004/42/EK-IIA (h) irányelvnek, a max. VOC tartalom 750 g/l alatt van. (2010.)

 

Felhordási mód
Felületelőkészítés : A felület száraz és tiszta legyen. A foltokat, a penészt és a különböző kérgesedést lehetőleg el kell távolítani, különben a gyanta képezte filmréteg alatt maradnak és az azt követő eltávolításuk nehéz lenne.
Felhordási eljárás : - ecset, henger Ahol lehetséges az ecsettel történő felhordás a javasolt, mivel lehetővé teszi a védőtermék jobb behatolását. A felületen történő előzetes próbafestés valóságos fogyasztási értéket tesz lehetővé.
Hígítás : Felhasználásra kész.

 

Száradási idő levegőn (20°C) : 20 ÷ 30 perc A SILISTONE felhordásánál könnyedén nyomjuk rá az ecsetet a felületre, hogy a termék jobban behatoljon a résekbe, a sarkokba és az üregekbe. Többször, egymás után, megszakítás nélkül végezzük el az ecsetelést, amíg a kőfelület el nem telítődik és már nem képes több terméket magába szívni .Egy másik, a kisebb részekre alkalmas felhordási eljárás a merítés lehet. Egy szivacsot is használhatunk, amelyet a termékbe mártunk, de vigyázva arra, hogy védő gumikesztyűt használjunk.

MEGJEGYZÉS: Ködös és esős időben nem szabad a terméket felhordani. Kültéri felhordás esetén a felületet legalább 24 órán keresztül az esőtől védeni kell.

 
Adatok
Méret4 liter
SzínSzíntelen
FelhasználásImpregnáló

12 hasonló termék, ami érdekelhet:

Kapcsolódó termék

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés