BigFoot LHR12 Duetto Polírozó- és csiszológép

RU LHR12E Duetto polirgép
Új termék

185 801 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

BigFoot LHR12 Duetto Polírozó- és csiszológép STN Szett

A csomag tartalma:

  • 1 x Duetto Polírozó- és csiszológép

Pad mérete: 125 mm
Menet: M8-F
Excentricitás: 12 mm
R.P.M.: 4000-5500
Súly: 2,6 Kg
Sebesség szabályozó: Igen

Pad cikkszáma: 980.015N

A Rupes ® LHR 12E DUETTO egy "Kettő az Egyben" csiszoló és polírozó rendszer ipari és kisipari felhasználók számára. A gép ugyanolyan hatékony csiszolási fázisban is, mint a polírozási munkafolyamat alatt. A fejlesztéseknek köszönhetően nagyszerűen ötvözi a Big Foot ® rendszerek polírozási tulajdonságait az ipari csiszológépek erejével.

DUPLA FUNKCIÓ: CSISZOLÁS ÉS POLÍROZÁS
Az LHR 12E alkalmas mély korrekciós műveletek elvégzéséhez finom csiszolóanyag használatával. Illetve a BigFoot rendszer polírozóanyagait alkalmazva polírozási feladatok elvégzésére is alkalmas.

TÖKÉLETES ERGONÓMIA 
Az előlapon kialakított csúszásmentes gumi betétekkel az LHR 12E tökéletes minden polírozási feladatra nehezen hozzáférhető helyeken. A kényelmes használat lehetővé teszi a lehető legjobb eredmény elérését.

KIPÖRGÉS ELLENI VÉDELEM 
A kettős funkciójú kipörgés elleni burkolat megvédi a felhasználót a mozgó alkatrészektől, ugyanakkor lelassítja a polírszivacsot amikor az nem érintkezik közvetlenül a felülettel.

DIZÁJN
Az innovatív és vonzó dizájn nem csak a figyelem felkeltését szolgálják. A modern vonalvezetés és a kivételes technikai megoldások kombinációja a folyamatos kutatás és fejlesztés eredménye a maximális kényelem érdekében.


ELEKTRONIKUS SEBESSÉGSZABÁLYZÓ MODUL 
A markolaton elhelyezett fordulatszám-szabályozó egyszerre praktikus és könnyen használható. A polírozógép sebességét használat közben állíthatjuk, ezzel elkerülve az esetleges hibákat.

 
Adatok
FelhasználásPolír- és Csiszológép
TulajdonságokElektromos
Fordulatszám szabályzóVan
Teljesítmény (W/hp)400 W
Felfogótányér Ø125 mm
Excentricitás Ø12 mm
Súly2,6 kg

29 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés