RUPES LHR 21ES / LUX Ipari Polírozógép delux csomag

RU LHR21ES/LUX
Új termék

234 950 Ft‎

Raktáron

- +

 
További információk

RUPES LHR 21ES / DELUX Ipari Polírozógép delux csomag

Rupes LHR 21 Mark I Polírozógép LUX szett

 

A szett tartalma:

 • LHR21 mark I polírozógép
 • D-A Coarse durva polírpaszta 250ml
 • D-A Fine finom polírpaszta 250ml
 • UnoProtect egy lépcsős polírpaszta 250ml
 • Gyapjúkorong durva kék  Ø150-170mm(9.BW180H)
 • Gyapjúkorong Finom sárga Ø150-170mm(9.BW180M)
 • D-A durva kék polírszivacs Ø150-180mm - Ø6”-7” (9 .DA180H)
 • D-A finom sárga polírszivacs Ø150-180mm - Ø6”-7” (9.DA180M)
 • Microfiber tárcsa durva kék
 • Microfiber tárcsa közepes sárga
 • Microfiber tárcsa finom fehér
 • Tisztító kefe
 • Kábel kötegelő
 • Bigfoot táska
 • Bigfoot kötény
A tökéletesen polírozott felület elérése a lehető legkevesebb idő alatt. Ez volt a BigFoot project elsődleges célja. A hagyományos polírozási módszereknél elengedhetetlen egy tapasztalt szakember, illetve nagyon időigényes, mivel több lépés szükséges a tökéletesen hologrammentes felülethez.

Köszönhetően a véletlenszerű orbitális mozgásnak a BigFoot rendszerek kiküszöbölik a hologrammokból adódó utólagos munkálatokat, amely a hagyományos polírozási folyamat különálló lépése. A hagyományos polírozási módszereknél a forgó mozgás okozta túlzott súrlódás miatt a munkadarab felülete gyakran túlmelegszik, emiatt az egész polírozási folyamat sokkal hosszabb időt vesz igénybe. A BigFoot véletlenszerű körmozgása csökkenti a surlódást megakadályozva ezzel a túlmelegedést bármilyen felületről legyen szó. A RUPES a fejlesztések alatt nagy figyelmet fordított arra, hogy a túlmelegedést a kiegészítők által is csökkentse. A géphez tervezett tárcsa speciális kialakítása miatt azonnal elvezetik a felületen keletkező hőmennyiséget. A polírozószivacsok innovatív nyilt cellás szerkezete elősegíti a rendszer optimális hőmérséklettartományban való működését. A BigFoot speciális csiszolóanyagai a viszkozitás és az agresszivitás tökéletes keverékét alkotják. Ezek az egyedi vegyületek tökéletes összhangban állnak a polírozószivacsokkal és és állandó kenést biztosítva akadályozzák meg a felület túlhevülését. Köszönhetően az excenteres mozgásának és a speciálisan kialakított tartozékoknak a BigFoot rendszerek nagyon alacsony hőmérékleten tartják a munkafelületet, így elkerülhető a lakk felületének beégése.


 

TÖKÉLETES VÉGEREDMÉNY EGYETLEN LÉPÉSBEN! 

BigFoot egyetlen lépésre egyszerűsíti a polírozási folyamatot és jelentősen csökkenti az optimális eredmény eléréséhez szükséges időt. 
A nagy Ø 21 mm pálya és a Ø 150 mm RUPES csiszolótárcsa teszi az elektromos LHR 21ES excenteres csiszológépet tökéletessé, ha nagy felületek csiszolásáról van szó. A tökéletesen kiegyensúlyozott polírozógép kombinálva a Ø 150/180 mm-es polírozó szivacsokkal garantálja gyors és kifogástalan eredményt.

TÖKÉLETES ERGONÓMIA
A RUPES mérnökei kiemelt figyelmet fordítottak a megfelelő design és ergonómiai kialakításra a BigFoot rendszerek tervezésénél. A tökéletesen kiegyensúlyozott géptest, a praktikus markolat, a csendes működés és minimális vibráció csak néhány  a jellemzők közül, amelyek segítenek, hogy BigFoot a piac legsokoldalúbb és legkeresettebb rendszere legyen.s.

 

KIPÖRGÉS ELLENI VÉDELEM 
A kettős funkciójú kipörgés elleni burkolat megvédi a felhasználót a mozgó alkatrészektől, ugyanakkor lelassítja a polírszivacsot amikor az nem érintkezik közvetlenül a felülettel..

  

ELEKTRONIKUS SEBESSÉGSZABÁLYZÓ MODUL 
A markolaton elhelyezett fordulatszám-szabályozó egyszerre praktikus és könnyen használható. A polírozógép sebességét használat közben állíthatjuk, ezzel elkerülve az esetleges hibákat.. 

 

 RÖGZÍTŐ KAPCSOLÓ

A markolat bal oldalán elhelyezett rögzítő kapcsoló lehetővé teszi a bekapcsoló gomb rögzítését, ezáltal nagyobb szabadságot biztosít a kezelőnek.

 

DIZÁJN 
Az innovatív és vonzó dizájn nem csak a figyelem felkeltését szolgálják. A modern vonalvezetés és a kivételes technikai megoldások kombinációja a folyamatos kutatás és fejlesztés eredménye a maximális kényelem érdekében.

 

 
Adatok
Egyéb TulajdonságLágy-indító funkció
FelhasználásPolírozógép
TulajdonságokElektromos
Fordulatszám szabályzóVan
R.P.M.2000 - 4200
Teljesítmény (W/hp)500 W
Felfogótányér Ø150 mm
Excentricitás Ø21 mm
Súly2,6 kg
Max Polírpad Ø180 mm
 
Letöltés

1

Robbantott ábra - LHR21ES

Letöltés (0)

30 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés