FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK


Házhozszállítás esetén:

• Utánvételes fizetés - Megrendelésed ellenértékét a csomag átvételekor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával. Utánvét kezelési költség: 400 Ft 

Személyes átvétel esetén:

• Készpénz és Bankkártya - Üzletünkben lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt.

 

 

 

SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

• Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Webshopunkban a GLS futárszolgálat gondoskodik a kiszállításról. Ingyenes szállítás 150 000 Ft-tól.

• Rugalmas kézbesítés akár GLS Csomagpontba is! (olvassa el ha csomagpontba szeretné a csomagot!)

Három kézbesítési kísérlet! Már az első kézbesítési kísérlet depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17-20 óra között. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az email tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét. A szolgáltatás csomagonként is megrendelhető!

 

 

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Weboldalunkon a szállítási díjak a vásárolni kíván termékek súlya, mérete alapján, automatikusan kerülnek kiszámításra. A pontos összeget mindig ellenőrizheti a kosár oldalon vagy a rendelés összegzésénél. Utánvét kezelési költség: 400 Ft 

 

 

 

SZÁLLÍTÁSI IDŐK

Termékeinket raktárról 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk. GLS Futárszolgálat - Az ország egész területén 24-48 órás kiszállítás.

Amennyiben megrendelésedet házhozszállítással kéred, akkor olyan címet érdemes megadnod, ahol napközben elérhető vagy. A kézbesítés 8-17 óra között történik. A feladást követően a követési kóddal lehetősége van telefonos egyeztetésre a 06 1 802 0265 telefonszámon.

 

Megbízható, kényelmes szolgáltatás. Csomagját a nap 24 órájában nyomonkövetheti a GLS online nyomonkövetési oldalán. A feladást követően a követési kóddal lehetősége van telefonos egyeztetésre a 06-29-88-67-00 telefonszámon.

Sorozatosan sikertelen kiszállítás esetén a cégünk fenntartja a jogot arra, hogy a felhasználó vásárlásait korlátozza (csak előzőleg kiegyenlített vásárlást teljesít), illetve a felhasználót törölje. Számlázási és szállítási cím módosítása „Feldolgozás folyamatban” státuszú, utánvétes rendelés esetén lehetséges.

  

 

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETÜNKBEN

Amennyiben a vásárlási folyamat közben a személyes átvételt  választotta, a megrendelés végösszegét üzletünkben a termék átvételekor kell kifizetnie. A pontos végösszeget bármikor megtekintheti a saját fiók - rendeléstörténet menüpontban vagy a vásárlás után kapott visszaigazoló e-mailben. Üzleteink pontos címét és nyitvatartási idejét lentebb találja meg.

  

Üzletünk címe és nyitvatartása

CARCOLOR KFT

 

 

  


No products

To be determined Shipping
0 Ft‎ Total

Check out