Fényezés Javítás Házilag 

Autófényezés javítás házilag

Az autófényezés javítása házilag nem csak egyszerű, de költséghatékony is lehet. Ha szeretnéd megtakarítani a javítás költségeit, és egy kis időt szánni az autódra, akkor a javítás házilag a legjobb választás. Az autófényezés javítása házilag nem csak pénzt takarít meg, de időt is spórolhat, mivel nem kell autószervizbe vinni az autót. Az autófényezés javítása házilag egyszerű és könnyen megvalósítható, ha rendelkezel a megfelelő eszközökkel és termékekkel.

A CarColor blogján található cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogyan javíthatod az autófényezést otthon, milyen termékekre van szükséged, és milyen hibákat kell elkerülnöd. A cikkben megtalálod a javítás lépéseit, az eszközöket és termékeket, amelyekre szükséged lesz, valamint a leggyakoribb hibákat, amelyekkel találkozhatsz.

Itt megtalál minden autó javító festékek és kiegészítő, ami a fényezés otthoni javításához szükséges. Színre kevert gyári autófestékek bármilyen kiszerelésben rendelhetők akár kőfelverődésre vagy kisebb karcolásra keres megoldást vagy egész elemet szeretne lefényezni otthoni körülmények között. 

 • Töltött spray színkód alapján
  Töltött spray színkód alapján

  Autó javító festék spray professzionális, gyári autófestékből színkód alapján elkészítve. Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat akár otthoni körülmények között. Színkeverés és spray töltés több mint 30 év tapasztalattal. Autó, motor és ral színeket is kikeverünk.

 • Fényezés javító toll
  Fényezés javító toll

  Fényezés javító toll - színkód alapján

  Gyári autófestékekből speciális autó fényezés javító toll - Javítsa ki otthon, egyszerűen autója fényezésén keletkezett hibákat a legegyszerűbb módon. Fényezés javító toll szett kőfelverődések és karcolások precíz javításához egyedileg készítve, színkód alapján több, mint 30 éves tapasztalattal. Egyedi autófesték színkeverés minden készlethez. Autó javító stiftek bármilyen létező színhez, precíz számítógépes színkeverő rendszerrel beállítva. Válassza az eredeti fényezés javító termékeket a CarColor kínálatából!

 • Fényezés Javító Stift
  Fényezés Javító Stift

  Valódi 2-komponensű, gyári minőségű autó javító festék stiftek karcolásra, kőfelverődésre egyedi színkód alapján elkészítve egyenesen a nagykereskedőtől. Munkatársaink 1991-től készítenek színazonos javítófestékeket számítógépes színkeverő rendszerből előállítva.  Javítsa ki autója fényezésén keletkezett hibákat otthon, egyszerűen prémium minőségű gyári festékekkel.

  Nézze meg milyen egyszerű a fényezés javítása színrekevert javítóstift használatával házilag: Javító Stift Használata

 • Microbrush Ecsetelő Szett
  Microbrush Ecsetelő Szett
 • Felni felújító szett
  Felni felújító szett
 • Rozsdafolt javító szett
  Rozsdafolt javító szett
 • Lámpa javító szett
  Lámpa javító szett
 • Fényezés Javító Szettek
  Fényezés Javító Szettek

  Fényezés Javítás Házilag

  Sajnos bármennyire kíméljük a használat bizony meglátszik minden autó külsején. Ha már nem elég a polírozás, és otthon szeretné kijavítani autója fényezését, akkor itt megtalálja, amit keres. Fényezés javító autófesték szettek, amivel otthon is kijavíthatja gépjárműve festésén keletkezett hibákat. A csomagban minden szükséges terméket megtalál, amire szüksége lehet a javításhoz. Videó segítséget pedig ide kattintva nézheti meg: Fényezés javítás házilag videó

 • Egyéb spray termékek
  Egyéb spray termékek

No products

To be determined Shipping
0 Ft‎ Total

Check out