Catalog

Tulajdonságok
Egyéb Tulajdonság

Spray termékek 

Autó javító festék és egyéb fényezés javító spray termékek.

 • 2K Spray termékek
  2K Spray termékek

  Időtálló megoldás a legújabb 2K spray termékekkel. A legújabb fényes, selyem és matt színtelen lakk sprayk elhozzák a hobbi felhasználóknak a professzionális autóipari 2K lakkok minőségét. Szinte bármilyen felületen használható (fém, alumínium, horganyzott fém, réz, króm, fa,   ,   kerámia és a legtöbb típusú műanyag) benzin és oldószerálló, UV-, karc- és időjárásálló.

 • Alapozó spray
  Alapozó spray
 • Akril Spray festékek
  Akril Spray festékek
 • Lakk spray
  Lakk spray
 • Folyékony Gumifesték
  Folyékony Gumifesték

  Könnyen eltávolítható, valódi gumit tartalmazó dekorációs spray. Univerzális, levegőn száradó gumibevonat, amely kopás- és időjárásálló felületet képez. Könnyedén felhordható spray kiszerelésben. Védi a felületet a nedvesség, kopás és korrózió ellen. Szerszámok és egyéb eszközök csúszásmentesítésére is alkalmas. 

 • Hőálló Spray Festékek
  Hőálló Spray Festékek

  Hőálló spray termékek alkalmasak kipufogók, motoralkatrészek és bármilyen magas hőmérsékletnek kitett felületek festésére akár 600 C fokig. Gyors és egyszerű megoldás minden olyan területen, ahol a magas hőmérséklet miatt a normál festékek nem alkalmazhatók.

 • Utastér felújító spray (VINYL)
  Utastér felújító spray (VINYL)

  A Car-Rep® VINYL lehetővé teszi az autó belső terének, például bőr ülések, műszerfalak, kárpitok és konzolok felújítását. Speciális formulával készül, ezért rendkívül jó tapadási képességgel rendelkezik. Nincs szükség alapozóra. Speciálisan kifejlesztett maximálisan tapadó (alapozót nem igénylő), rendkívül rugalmas VINYL spray az autó belső tereinek felújításához. A bevonat nem repedezik, szakad vagy válik fel. Speciálisan kifejlesztett maximálisan tapadó (alapozót nem igénylő), rendkívül rugalmas VINYL spray festék az autó belső tereinek és minden más megfelelő anyagú termék felújításához, javításához. A bevonat nem repedezik, szakad vagy válik fel. Rugalmassága miatt alkalmazható szinte az összes kényes felületen.  • Maston Tömítő Spray
  Maston Tömítő Spray

  Egyszerűen használható, gumi tömítőbevonat, mely azonnal tömíti és lezárja a szivárgásokat, lyukakat. A speciálisan kifejlesztett anyag azonnal kitölti és lezárja a repedéseket és réseket, és rugalmas, vízzáró bevonatot képez, mely megakadályozza a nedvesség behatolását, a rozsdásodást és korróziót. Átfesthető.

 • Egyéb spray termékek
  Egyéb spray termékek

  Az IMPA Autójavító Spray Line professzionális és otthoni felhasználásra kifejlesztett termékcsalád magában foglalja az autófényezéshez szükséges anyagokat a füllertől a lakkig. A minőségi spray festékek egyszerű és gyors felhasználhatóságot tesznek lehetővé, ideális megoldást nyújtanak kisebb javítások otthoni elvégzésére is.

No products

To be determined Shipping
0 Ft‎ Total

Check out