Vízzáró, Tömítő Spray - Matt Sötétszürke - (500ml) - Maston Seal

Online only Reduced price!
MA1970800
New product
Limited special offer

4 864 Ft‎

6 080 Ft‎

-20%

Raktáron

- +

 
More info

Maston Seal - Vízzáró, Tömítő Spray - Sötétszürke - (500ml)

Egyszerűen használható, gumi tömítőbevonat, mely azonnal tömíti és lezárja a szivárgásokat, lyukakat, beázásokat. A speciálisan kifejlesztett anyag azonnal kitölti és lezárja a repedéseket és réseket, és rugalmas, vízzáró bevonatot képez, mely megakadályozza a nedvesség behatolását, a rozsdásodást és korróziót. Átfesthető.


Kiadósság: 1 spray elegendő kb. 1 m² felületre

Előnyök

Magas szárazanyag-tartalmú és viszkozitású formula, mely hőmérsékleti ingadozások, eltérő alapanyagú illesztések és UV-hatás ellenére is rugalmas tömítést képez. A hagyományos tömítő festékekkel összehasonlítva, majdnem háromszoros a szárazanyag-tartalma. Ennek köszönhetően, a termék egy rétegben szórva vastag bevonatot képez, mely gyorsan tömít és lezár, és megspórolja a többrétegű felhordás esetén szokásos száradási időt. Rugalmasságát megőrzi, ezért egész évben alkalmazható fém, vinil, műanyag, PVC, beton és az egyéb típusú felületeken található repedések és szivárgások tömítésére, lezárására. Sokoldalúan alkalmazható, így alkalmas pl. napfénytetők, szellőzők, lefolyók, légcsatornák és esőcsatornák található szivárgások lezárására, de alkalmas kisebb alapzati repedések tömítésére is. Száradását követően, a multifunkcionális Tömítő Szórófesték bármilyen fedőfestékkel átfesthető.

Tulajdonságok:

  • Matt - Sötétszürke
  • Hőállóság +80 ° C
  • UV és időjárásálló, kiváló korróziógátló tulajdonságok
  • Egész évben használható
  • Gyorsan tömít, már egy rétegben is
  • Tartós, rugalmas bevonatot képez (Nem keményedik ki teljesen, és 100%-ban vízzáró, rugalmas és antisztatikus marad)
  • Gyorsan szárad
  • Alapozást nem igényel
  • Felülfesthető bármilyen latex, akril vagy alkid festékkel.


Alkalmazási terület

Bármilyen felületen, ahol a szivárgás megakadályozása a cél: Tetőburkolatok, tetők, légcsatornák, vinil, műanyag, fémtetők és szellőzők, esőcsatornák, lefolyók, csővezetékek, légkondicionáló csepptálcák, PVC, fémépítmények és tárolók, zsindelyek, betonalapok stb. tömítése és lezárása.

Használata

Tisztítsa meg a felületet az olaj, zsír, szennyeződés, viasz és laza rozsdától. Használat előtt alaposan rázza fel a flakont. 15-25 cm távolságból fújjon egy vastag réteget a felületre. Kb. 5 perc alatt a bevonat ragadóssá válik. Ellenőrizze, hogy minden rést tökéletesen fed a bevonat, ha szükséges ismételje meg. Egy flakon körülbelül 1,0 m2 felületre elegendő, a felület minőségétől és a rétegvastagságtól függően.

SEAL Vízzáró spray

 
Data sheet
Egyéb TulajdonságMatt
SzínSötétszürke
FelhasználásTömítő

4 other products in the same category:

No products

To be determined Shipping
0 Ft‎ Total

Check out