Rupes DA Polírozó Csomag - Finom - (⌀130 mm) Fine Kit

Online only
RUT 9.FINE150KIT
New product

31 750 Ft‎

Raktáron

- +

 
More info

Rupes DA Polírozó Csomag - Finom - (⌀130 mm) Fine Kit

A RUPES Bigfoot D-A Fine próbakészlet olyan termékeket és eszközöket tartalmaz, amelyekkel tesztelheti a RURPES D-A Fine rendszerét. A csomag 1 liter D-A Fine finom pasztát, egy D-A Fine polírszivacsot, egy D-A Fine gyapjúpárnát, egy mikroszálas kendőt és egy szivacstisztító kefét tartalmaz.

Rupes DA - Finom - Polírozó Csomag tartalma

 • 1 db D-A FINE polírpaszta (1 liter)
 • 1 db D-A FINE polírszivacs (⌀130/150mm)
 • 1 db D-A FINE gyapjúpárna (⌀130/145mm)
 • 1 db Prémium mikroszálas kendő (sárga)
 • 1 db Szivacstisztító kefe

Termékinformációk

 • Szivacs mérete:
 • ⌀  130 / 150 mm
 • Kompatibilis gépek:
 • LHR12 / 15 és LK900E gépekhez
 • Ár tartalma:
 • Lásd a csomag tartalma pontban.

  

Felhasználási terület

Autóiparban, festett felületek polírozására, magas fény eléréséhez.

Részletek

DA Fine - Finom  Polírpaszta
A RUPES D-A FINE új változata a figyelemreméltó vágási teljesítménye lenyűgöző fényesítőképességgel párosul. A speciális formula a legtöbb finom polírpasztához képest magas szintű hibaeltávolításra képes, miközben kiváló minőségű felületet hagy maga után. A felületen sokáig nedves marad a hosszabb polírozási ciklus érdekében, alacsony porosodási formulával rendelkezik, amely csökkenti a polírozás utáni tisztítási munkát.

DA Fine- Finom  Polírszivacs
A RUPES D-A COARSE polírszivacs a legsokoldalúbb a RUPES BigFoot termékcsaládban. Gyorsan eltávolítja a közepes és finom hibákat, ugyanakkor a fényezést bemutatóhoz méltó fényességűre polírozza.

DA Fine - Finom gyapjúpárna
A természetes plüss gyapjúszálak könnyűvé teszik a polírozást. A természetes szálak finoman tüntetik el az enyhe hibákat, és magas fényű felületet hoznak létre, míg a sárga hab hátlap lehetővé teszi, hogy a párna könnyen alkalmazkodjon a karosszériaelem formáihoz és kontúrjaihoz.

Prémium - Sárga mikroszálas kendő
Puha tapintású és gyakorlatilag él nélküli kialakítású kendő lehetővé teszi, hogy finoman eltávolítsuk a pasztamaradékot anélkül, hogy karcolásokat vagy egyéb hibákat hagynának maguk után.

Szivacstisztító - eltávolító kefe
A RUPES BigFoot Claw Pad Tool egy innovatív eszköz, amelyet arra terveztek, hogy segítsen eltávolítani és megtisztítani a polírszivacsokat, minden nyűg és felhajtás nélkül! A RUPES BigFoot Claw Pad Tool hosszúkás fogantyújával szilárdan illeszkedik a kezébe, ék alakú vége a párna gyors eltávolításához, az ellenkező oldalon vastag sörtéjű kefe a párna tisztításához használható.

 
Data sheet
Méret⌀ 130/150
FelhasználásPolírszett
TulajdonságokFinom
Milyen géphezLHR15 / LHR12

11 other products in the same category:

No products

To be determined Shipping
0 Ft‎ Total

Check out