RUPES™ Egylépcsős Polírszett - Polírpaszta + 150mm Polírszivacs Csomag


✔ Egy lépésben eltávolítja a mérsékelt karcokat, és magas fényt biztosít
✔ Extra magas fényességet érhetünk el
✔ Tartós védőréteget képez amely legalább 90 napig tart.
✔ Könnyen alkalmazható otthon is
✔ Exclusive új formula Carnauba wax és száraz szilikon felhasználásával.

More details

New product

22 479 Ft‎

Raktáron

- +

 
More info

RUPES™ Egylépcsős Polírszett - Polírpaszta + Polírszivacs Csomag - Carnaubawax és szárazszilikon tartalmú

All in One egylépcsős polírpaszta és felületvédő anyag. Segítségével könnyedén, egy lépésben távolíthatjuk el a kis- és közepes hibákat. Védett, magasfényű felületet biztosít. Gyorsan és könnyen használható bármilyen polírozógéppel, így ideális megoldást nyújt az autókozmetikáknak és otthoni felhasználásra egyaránt.

A csomag tartalma:

  • 1db Rupes Uno Protect 250ml vagy 1000 ml-es polírpaszta (választás szerint)
  • 1db Rupes  BW180H - 150 mm-es durva gyapjúkorong 
  • 1db Rupes DA180M - 150 mm-es finom polírszivacs

 

A Rupes egylépcsős polírpaszta és szivacs szett tökéletes választás az autó felületének gyors és egyszerű polírozásához. A Rupes Uno Protect polírpaszta carnaubawax és száraz szilikon tartalmú, ezért a karceltávolítás mellett magas fényt lehet vele elérni a megfelelő polírpárna helyes használatával. Extra 90 napos védelmet biztosít az autó fényezésén. 

 

Használati utasítás

1. - Tisztítsd meg a felületet

A polírozni kívánt felületet alaposan tisztítsd meg, hogy eltávolítsd az összes szennyeződést. 

2. - Felület ellenőrzése

A felület tisztítása után ellenőrizd a karcolások mélységét. A legegyszerűbb módszer erre a köröm teszt: Óvatosan húzd végig a körmöd a karcolásokon, amelyikben megakad, azt sajnos nem lehet már polírozással tökéletesen eltávolítani. (Természetesen javíthatunk az állapotán,de ügyeljünk nehogy kikoptassuk a felületet)

3. - Karceltávolító polírozás

A kék, karceltávolító gyapjú polírkorong felhelyezése után tegyünk kis mennyiségű pasztát a korongra , majd alacsony fordulatszám mellett egyenletesen oszlassuk el a fényezésen. Ezt követően váltsunk közepes fordulatra és így végezd a polírozást. Ügyelj rá, hogy mindig elegendő paszta legyen a felületen, illetve egyszerre csak kis felületen dolgozz! Amint a karcok eltűntek egy mikroszálas kendővel töröld át a felületet.

4. - Magasfény elérése, hajszálkarcok eltávolítása

Helyezzük fel a sárga, fényesítő polírkorongot és tegyünk kis mennyiségű pasztát a korongra , majd alacsony fordulatszám mellett egyenletesen oszlassuk el a fényezésen. Alacsony fordulaton mindaddig polírozzuk a felületet, míg a hajszálkarcok el nem tűnnek, illetve a kívánt fényességet el nem érjük. Mindig ügyelj, hogy megfelelő mennyiségű paszta legyen a polírpárnán. 

9 other products in the same category:

No products

To be determined Shipping
0 Ft‎ Total

Check out